Ahmeds och Fardins favoriter på Ztory

Ahmed Said, TE14A, tipsar om sina favoriter på Ztory.

– Jag brukar läsa Expressen då det är en sida som är bra på att släppa nyheter och den har tillförlitliga källor. Fitness for men är en annan favorit då den ger bra tips på hur man kan träna, hur ens diet kan se ut och hur man kan maximera sin träning.

Har du några planer inför sommaren?

– Jag ska åka till en släkting i Minneapolis i USA.

Fardin Humriz, TE14A, tipsar om sina favoriter på Ztory.

– Jag gillar att läsa Playstation, som ger tips på bra spel. Jag spelar själv och gillar att läsa på om olika speltips och nyheter. Jag läser även Aftonbladet då det är roligt att läsa nyheter som händer i Sverige och omvärlden.

Har du några planer inför sommaren?

– Jag ska resa till Gotland och Dubai.