Ambitiös extramatematik på lovet

På Thoren Innovation School Lund kommer läraren Tatyana Trendafilova att erbjuda lovskola i matematik för de elever som vill förbättra sina kunskaper. Under 10 dagar kommer lovskolan att stå öppen sju timmar varje dag. Lovskolan börjar 13 juni och slutar 23 juni.

Matematik är ett viktigt ämne för de som vill studera vidare på universitet och på TIS Lund gör de allt för att ge eleverna förutsättningarna för att nå sin drömutbildning. Tatyana, lärare i matematik, kemi och naturkunskap, står för undervisningen.

– Det ska bli kul att ha lovskola och det är första gången vi har det. Det är en bra möjlighet för eleverna att utveckla sina kunskaper. Eleverna kommer att vara i mindre grupper så det blir lättare för mig att fokusera på varje elevs behov, säger Tatyana.