Vi utbildar framtidens arbetskraft. Nu behöver vi din hjälp!

På Thoren Innovation School ingår APL (arbetsplats förlagd utbildning) som en viktig del i elevens utbildning hos oss och vårt mål är att eleven skall ha ett arbete som väntar då de får sin examen från oss. Under elevens utbildning hos oss är eleven ut på praktik totalt 10 veckor fördelat på följande vis: 5 veckor år 2 och 5 veckor i år 3.

Vi arbetar nu intensivt för att hitta spännande praktikplatser till våra elever, och vi vill nu komma i kontakt med företag och organisationer som vill ta emot våra fantastiska elever i vår, vecka 10-12 samt framöver.

Vi letar efter företag/organisationer som har projekt som någon/några av våra elever kan hjälpa till med. Det kan var någon form av undersökning som att eleven tar fram information om en frågeställning ni har, analyserar (kanske statistisk) och sammanfattar detta i en rapport.

Vi erbjuder nu er möjligheten att ta emot en eller flera praktikanter från oss. Våra elever finns tillgängliga för er vecka 10-12 (5/3-23/3). Vårt krav är att eleven har en handledare på praktikplatsen.

På vår skola läser eleverna på någon av följande program:

Teknikprogrammet – Elever som är intresserade av Teknik och som i framtiden vill bli ingenjörer, uppfinna ny teknologi.
Naturvetenskapliga programmet – Elever som är intresserade av genteknik, kemi och mikrobiologi och som i framtiden vill arbeta inom dessa områden eller inom sjukvården.
IT-programmet – Elever som läser nätverksteknik, webbutveckling och som i framtiden kommer att arbeta som IT-tekniker, webb-, eller apputvecklare.

Vill ni komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan och vi kontaktar er!

Ni kan även kontakta APL-samordnare, Linda Forsström direkt på mail:
linda.forsstrom@innovationsgymnasiet.se eller Tel: 076-49 580 62

Vi ser framemot ett samarbete med er!

Hos oss kan du läsa

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Meddelande:

”Det bästa med TIS är att det är en liten skola vilket ger en trygghet och man känner alla i korridoren vilket är viktigt för mig.”

Ava Ramak
Science Program

”Jag blev rekommenderad TIS av vänner och när jag var på Öppet hus så kändes allting väldigt bra. Efter jag hade varit på Elev för en dag var jag helt säker.”

Marta Nowicka

”TIS är en skola
som har ett intressant tema
och skolan ger mig känslan av
att vilja lära mig ännu mer.”

Mazen Abdulwahed
Science Program

Vill du veta mer om Innovationsgymnasiet?

Har du en fråga?

Chatta med oss direkt, måndag till fredag.

Chatta med oss!

Använd chattfunktionen här. Ställ en fråga så svarar vi så fort vi kan.

Jag vill chatta

Vill du mejla oss?

Vill du hellre mejla oss? Vi svarar inom en dag.

Klicka för att mejla

Kanske vill du hellre mejla oss - eller så är vi inte tillgängliga via chatten.

Mejla nu

Vad händer på skolan?

På Facebook skriver vi ofta om vad som händer på vår skola.

Följ oss på Facebook

Händer det något speciellt? Något roligt? Vill du få en känsla för hur det är att gå hos oss är Facebook ett bra ställe att kolla.

Jag vill kolla

Vill du bli inspirerad?

Vårt magasin är fullproppat med saker som inspirerar dig.

Klicka och läs

Läs magasinet här direkt på webben och lär dig mer om hur vi tänker på Innovationsgymnasiet.

Jag vill läsa