Click and Drive UF får hem prischeckarna

Click and Drive UF på Thoren Innovation School Helsingborg kammade hem flera priser i Ung Företagsamhets regionfinal. Nu får de äntligen ta emot prischeckarna.

Vi har tidigare skrivit om hur eleverna prisats för sin smarta lösning för jobbiga övningskörningsskyltar.

I regionfinalen vann eleverna i kategorin Årets innovation och tog en andraplats i kategorin Årets vara. Nu har de äntligen fått ta emot sina priser i form av checkar med ett värde på totalt 3500 kronor.

En helt klart välförtjänt belöning för ett smart och innovativt arbete.

Vi hälsar återigen ett stort grattis till de duktiga eleverna.

Om Innovationsgymnasiet

På Innovationsgymnasiet blir du redo för framtidsjobben. Lärarna har full koll på framtidens trender och yrken och vässar elevernas kompetens för den ständigt förändrade arbetsmarknaden.

Bildtext: Från vänster: Simon Utter, Isolde Rosazza, Moa Danielsson och Hugo Lunsjö visar upp sina priser.