Creative Media Program till Helsingborg

Är du kreativ och drömmer om att skapa digitalt innehåll som engagerar? Till hösten startar Creative Media Program på Thoren Innovation School i Helsingborg. Skolan utvecklar ett modernt medielabb där programmets elever får vässa sina kompetenser.

Creative Media Program är ett samhällsvetenskapligt program där eleverna stärker sina mediekunskaper och får spetskompetens inom digitalt skapande.
– Det är jättespännande och blir en jättebra kombination till de andra programmen, säger rektor Petra Järrenberg.

Nytt medielabb
Lokalerna på Carl Krooks Gata renoveras och till hösten får eleverna större utrymme då undervisningen utökas till att ske på två våningar. Just nu är även ett modernt medielabb under utveckling. Där kommer eleverna lära sig olika verktyg från grunden och få utrymme för sin kreativitet.

Om Innovationsgymnasiet

På Innovationsgymnasiet blir du redo för framtidsjobben. Lärarna har full koll på framtidens trender och yrken och vässar elevernas kompetens för den ständigt förändrade arbetsmarknaden. Läs mer om Creative Media Program här