Eleverna på TIS Lidköping visar stort hjärta

På TIS kämpar eleverna kämpar och låter sina intjänade pengar gå oavkortat till Musikhjälpen. Idag är summan uppe i hela 4 400 kr och mer är att vänta genom samarbetet med Lidköpings Dataförening och det LAN som drar igång nu på fredag och pågår till lördag.

Eleverna har utfört en rad olika aktiviteter helt ideellt med stöd av skolans personal och med ett stort engagemang från sina föräldrar.  Insamlingen började igår och var efter bara en dag redan uppe i 2 740 kr efter dagen slut. Flera insatser såsom att arbeta på mekanisk verkstad, visst renoveringsarbete, diskat, städat & tvättat, panta insamlade petflaskor & burkar, huggit ved, suttit barnvakt, gått hundpromenader och byggt ihop datorer. Vilka insatser som visar på stort hjärta från eleverna som istället för att behålla vinsten, ger alla pengar till förmån för Musikhjälpen!

Verkligen bra jobbat av alla som deltagit, och traditionsenligt firar TIS julavslutning imorgon med julbord & nytt för i år: hela skolan ska gå och se filmen Star Wars!

Uppdatering:

Nu har elevernas insamlade pengar lagts i musikhjälpens bössa. Vi är nu uppe i 4750 kr!

Skärmavbild 2015-12-17 kl. 16.26.18