Elevernas bildprojekt ställs ut på sociala medier

Eleverna på Thoren Innovation School Helsingborg skapar kreativa bilder med temat distans. Nu håller de utställningar på sociala medier.

I dessa Coronatider väcks många nya perspektiv på avstånd och isolering. Nu skapar andraårseleverna på teknikprogrammet bilder på temat ”DISTANS”. Under den närmsta tiden kommer de ställa ut sina verk på skolans Instagram.

Nedan syns några av elevernas vackra arbeten.

Håll utkik på Instagram för att se fler av elevernas bilder.

Om Innovationsgymnasiet
På Innovationsgymnasiet blir du redo för framtidsjobben. Lärarna har full koll på framtidens trender och yrken och vässar elevernas kompetens för den ständigt förändrade arbetsmarknaden.

Hermans fina arbete.

Här har vi andra bilden i utställningen. Gym bild som visar distans från grymma Jacob i TE18DP.

”Något som kom till tanken vid ordet ”distans” var hur det ibland knappt finns något. Hur många gånger man inte kan springa eller gömma sig från ett problem då man är fast” – Josefine Johansson, TE18DP