Elevintervju med Hanna på TIS Stockholm

Hanna Larsson studerar sitt första år på Science Program på Thoren Innovation School Stockholm.tis

Vad fick dig att välja just Thoren Innovation School?

– Jag valde skolan för att jag tyckte att det verkade vara en avslappnad skola med skön stämning.

Vad är det bästa med din skola och inriktning?

– Jag tycker om att programmet har bra inriktningar och så är lärarna väldigt duktiga. Jag går natur och tycker att det är jättebra att jag har hittat en skola som har ett naturprogram, men som ändå har en avslappnad miljö.

Varför skulle du rekommendera skolan till andra? 

– Jag skulle rekommendera skolan eftersom att den ger bred behörighet inför framtida studier. Sedan ligger den även bra med ett centralt läge nära till tunnelbanan. Stämningen på skolan är också väldigt härlig och därför känner man sig bekväm.