Elwiras design finns nu i butikerna

Elwira Kutrzeba, Thoren Innovation School Uddevalla, designade produkt-etikett till företag när hon var ute på APL (praktik) i höstas – nu är det dags för ännu en spännande APL period.

Elwira, 18, går IT-program med inriktning mot webbutveckling. I höstas hade hon sin praktik på Reklambyrån Zebra och fick jobba med förpackningsdesign. Hon fick jobba med ett skarpt projekt och idag går honungen (som hon designade etikett åt) att köpa. Spana in den snygga förpackningen här: http://www.zebrareklam.se/portfolio/brolins-honung/

Nu är det dags igen att gå ut på praktik och denna gång ska Elwira vara på T-Engineering (http://www.t-engineering.se/). Elwira har varit på ett uppstartsmöte och lite av det hon kommer få göra under de fem kommande veckorna är att bygga en hemsida ochgöra ett bokningssystem på deras iPads som kommer stå utanför konferensrummen.

T-Engineering drivs av ingenjörer och har runt 90 anställda– de har samarbetspartners i Kina och de bygger bland annat teknisk utrustning till bilar. Elwira har redan fått reda på att de kan tänka sig att behöva någon med hennes kompetens när hon tagit studenten.

Elwira’s sikte är dock inställt på att studera på högskola i Polen när hon är färdigutbildad, hon pratar språket och vill vidareutveckla sin kompetens. Hon har bestämt sig för att plugga design, grafik och webbutveckling när hon är klar på Thoren Innovation School Uddevalla.