Ett annorlunda studentfirande på Thoren Innovation School Lund

På fredagen den 5 juni var den stora dagen kommen – då tog avgångseleverna studenten från Thoren Innovation School Lund. En dag som är viktig för många, men som i år såg lite annorlunda ut på grund av omständigheterna. Skolans lösning gjorde det möjligt för eleverna att ändå återse varandra efter distansstudierna och fira sina bedrifter.

Studenten på Thoren Innovation School Lund firades på en restaurang. Där kunde eleverna på säkert avstånd minnas alla roliga stunder från gymnasietiden. En elev som såg fram mot studenten är Julia Ekström, som fram tills den 5 juni gick på El- och energiprogrammet.

– Nu är det äntligen dags att ta studenten efter alla år av kämpande! Det känns pirrigt men jätteskönt, berättar hon.

Hon har redan planer på vad hon ska göra under och efter sommaren.

– Efter studenten ska jag sommarjobba på Bokskogens Golfklubb. I september är det äntligen dags att rycka in och göra värnplikten. Allt ska bli så himla spännande, säger Julia.

Vi säger ett stort grattis till alla studenter på Thoren Innovation School Lund – vi är så stolta och glada över att ha fått vara en del av just er gymnasietid!