Get to know TIS Helsingborg

Petra Järrenberg – Rektor

Favoritmaträtt? Där är jag väldigt all around, det beror på sällskap och sammanhang.
Vad är din roligaste träningsmetod? Att gå ut och jogga.
Vad är det första du gör när du kommer hem från jobbet? Byter om och går ut med hunden.
Vad är din bästa egenskap? Att jag är väldigt empatisk.
Vad ser du helst på när du sätter på TV:n? Någonting som har med kultur och vetenskap att göra.

Pernilla Möller – Advisor & Administratör

Favoritmaträtt? Hamburgare med tryffelmajonäs och karamelliserad gul lök. (Det är viktigt att man steker löken länge!)
Vad är din roligaste träningsmetod? Crossfit.
Vad är det första du gör när du kommer hem från jobbet? Sätter på mig morgonrock och tittar på Rick and Morty.
Vad är din bästa egenskap? Jag är väldigt engagerad i det jag gör.
Vad ser du helst på när du sätter på TV:n? Antingen något väldigt oseriöst som Family Guy eller en riktigt spännande dokumentär.

Kristina Asanin – Lärare, Matte, Fysik & Teknik

Favoritmaträtt? Fisk! Jag gillar all typ av fisk.
Vad är din roligaste träningsmetod? Den bästa träningen är den som blir av! För mig varierar det från gång till gång. Jag har precis skaffat mig ett litet hemmagym så det kommer att användas!
Vad är det första du gör när du kommer hem från jobbet? Tar av mig klockan!
Vad är din bästa egenskap? Att jag är ganska stark som person, jag står för vad jag tycker och jag respekterar mig själv.
Vad ser du helst på när du sätter på TV:n? Jag tittar inte på TV.

Glenn Mattsson – IT-samordnare & APL-samordnare

Favoritmaträtt? En god köttbit från grillen.
Vad är din roligaste träningsmetod? När jag i vardagen väljer trappor istället för hissen som exempel.
Vad är det första du gör när du kommer hem från jobbet? Blir oftast att laga mat och prata med min fru om dagen.
Vad är din bästa egenskap? Min envishet som gör att jag aldrig ger upp och kämpar vidare!
Vad ser du helst på när du sätter på TV:n? Just nu är det antingen serien Vår tid är nu eller House of Cards.

Michael Baureder – Lärare i Biologi

Favoritmaträtt? Wiener Schnitzel
Vad är din roligaste träningsmetod? Träning, är det roligt?
Vad är det första du gör när du kommer hem från jobbet? Hämtar barnen från skola och dagis.
Vad är din bästa egenskap? Att jag kan behålla lugnet ganska länge.
Vad ser du helst på när du sätter på TV:n? Jag har ingen TV.

Sanja Platisa – Lärare, Spanska & Engelska

Favoritmaträtt? Jag gillar mycket så jag skulle inte säga att jag har en favoriträtt men om jag måste välja så får det bli grillad fisk med grönsaker.
Vad är din roligaste träningsmetod? Min roligaste träningsmetod heter ”Insanity and Focus T”. Jag gillar när träningen är intensiv och varierande.
Vad är det första du gör när du kommer hem från jobbet? Jag spenderar mycket tid med min familj, speciellt min treåriga son.
Vad är din bästa egenskap? Att jag är tålmodig och har ett öppet sinne.
Vad ser du helst på när du sätter på TV:n? Jag gillar att se på riktigt bra filmer, serier och dokumentärer, men på senaste tiden har jag tittat på mycket svenska barnprogram för att lära mig mer svenska.

Björn Wik

Favoritmaträtt? Glutenfri pizza.
Vad är din roligaste träningsmetod? Landsvägscykling.
Vad är det första du gör när du kommer hem från jobbet? Skyddar mig från överfallet av mina glada hundar och säger hej till familjen.
Vad är din bästa egenskap? Att jag är tålmodig.
Vad ser du helst på när du sätter på TV:n? Så mycket bättre!