God Jul önskar TIS Lund

TIS Lund har haft julavslutning och eleverna har fått göra allt ifrån att tävla i quiz till att duka det finaste julbordet.

Dagen avslutades med fika, prisutdelning och ett luciatåg av lärarna. Innan eleverna sprang iväg på ett långt och härligt jullov passade vi på att fråga vad några av dem skulle göra under lovet.

Pernilla Eriksson, NA14

Jag ska njuta av mina ledigheter och umgås med min familj och mina vänner. Ska även ta hand om mina och vila upp mig inför nästa år. Ett lugnt lov med andra ord.

Marcus Maahtz, NA15

Jag ska inte göra något speciellt. Jag ska bara vila upp mig och fira en lugn jul med släkten.

Anton Norberg, EE15

Jag ska träna och ta det så lugnt som det går. Ska kanske över en dag till Köpenhamn med mina klasskompisar och sen ska jag självklart fira en skön jul och nyår.

Ida Olsson, EE15

Jag ska fira jul med min familj och sova ut. Sen ska jag fira nyår med min kille.

Chanittha Hellberg, TE13

Jag ska till Danmark en dag med kompisar och Göteborg över nyår. Ska även till Kroatien och koppla av.

William Westergren, TE15

Jag ska bara vila upp mig och fira en skön jul hemma med min familj. Sen ska jag plugga lite och jobba.

Då återstår endast att önska en smaklig jul och ett glittrande nytt år!