KISTA

Skicka en intresseanmälan till skolan

Är du intresserad av digitalt öppet hus eller har du några frågor om skolan? Skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information!

Kista

Är du intresserad av ett särskilt program? (valfritt)

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost

Telefon (obligatoriskt)

Välkommen på Öppet hus!

tis 25

Öppet hus 25/1

25 januari kl 18:00 - 19:00
    feb 08

Öppet hus 8/2

8 februari kl 18:00 - 19:00

Adress och kontaktuppgifter

KONTAKTA SKOLAN: 010-33 10 505, Isafjordsgatan 39, 164 40 Kista, 08-522 56 880, kista@innovationsgymnasiet.se
    KOMMUNIKATÖR: Filippa Karlenstål, 073-423 95 79, filippa.karlenstal@innovationsgymnasiet.se
    SJUKANMÄLAN: Görs via Progress eller telefon 010-331 05 24

KLICKA HÄR FÖR ÖVRIGA KONTAKTUPPGIFTER

Följ oss i sociala medier

Hos oss kan du läsa

IT Program

El- och energiprogrammet

Mer om IT Program

Är du en framtida IT-tekniker, webb- eller apputvecklare? Önskar du en bred teknisk utbildning som ger dig många valmöjligheter i framtiden? Kanske funderar du på att plugga vidare på högskola efter gymnasiet? Då ska du välja IT Program. På programmet får du en bred teknisk plattform som förbereder dig för en mängd datayrken, oavsett om du i framtiden vill jobba som exempelvis IT-tekniker eller med att utveckla datasystem, webbplatser och appar.

Teknikprogrammet

Mer om Innovation Program

Är du intresserad av teknik, design eller förhållandet mellan människa och maskin? Är du kreativ och påhittig? Ser du dig som en framtida innovatör? Då är Innovation Program något för dig. Oavsett vilket teknikämne som intresserar dig så får du med Innovation Program en bred grund att stå på. Givetvis blandas teori med verklighetsnära lärande och ofta arbetar du i projektform, precis som i arbetslivet.

Science Program

Naturvetenskapsprogrammet

Mer om Science Program

Är du den som kommer på nästa stora, miljövänliga innovation? Kanske vill du forska om genteknik, kemi eller bioteknik och vara en del av nya medicinska genombrott? Eller vill du kanske uppfinna nya livsmedel? Då kommer Science Program passa dig. Här får du en bred naturvetenskaplig utbildning som ger dig en uppsjö av möjligheter inför framtiden.

Till programmet

”Lärarna är det bästa med skolan!
    De har tid och utrymme för att
    hjälpa och ge bra feedback. De kreativa och härliga lokalerna är också ett stort plus!”

Izabella
    Innovation Program

"Alla är så olika, vilket betyder att alla accepterar varandra. Det är verkligen en fantastisk skolmiljö!"

Milde
    IT Program

"I den här skolan får man kämpa för det man tror på och uppfylla sina drömmar. Lärarna är väldigt inspirerande och visar att de verkligen bryr sig om dig."

Yassir

Diplomerad innovatör

På Thoren Innovation School kommer du att kunna bli diplomerad innovatör efter att du uppnått specifika mål under din utbildning. Att vara diplomerad innovatör ger dig en kvalitetsstämpel inför arbetslivet.

Cisco Networking Academy

Thoren Innovation School ger dig möjlighet till Cisco-certifiering: professionella intyg inom IT- och nätverksbranschen. Tack vare dem blir du mer attraktiv på arbetsmarknaden.

Ung Företagsamhet

På Thoren Innovation School har du möjlighet att starta ditt eget UF-företag och testa på livet som entreprenör. Efter gymnasiet kan du välja att omvandla det till ett riktigt företag.

Allt du behöver veta om Thoren Innovation School Kista

Elev för en dag

Går du i nian och är intresserad av Thoren Innovation School? Du har möjlighet att vara Elev för en dag hos oss och testa på gymnasiet redan nu. Läs mer om hur du anmäler dig här.

Räcker mina betyg för att komma in?

Antagningspoängen varierar från år till år. Kontakta din lokala gymnasieantagning eller skolans rektor för att ta reda på vad antagningspoängen låg på föregående år.

Är kurserna på programmen svåra?

Det sker en skillnad i svårighetsgrad när man går från högstadiet till gymnasiet. Däremot arbetar skolan med individuellt anpassade studie- och utvecklingsplaner för att det ska bli enklare för eleverna att sätta upp mål efter sina personliga mål och förutsättningar.

Hur ansöker jag till er skola?

Du ansöker via din lokala gymnasieantagning. Klicka här för att komma till Stockholm läns gymnasieantagning. Du kan även kontakta skolans rektor för vägledning och mer detaljerade frågor.

Blir jag behörig till högskolan efter utbildningen?

Skolans utbildningar är studieförberedande vilket innebär att du, med godkända betyg efter avklarade gymnasiestudier, har behörighet att söka in till majoriteten av de program som erbjuds på universitet eller högskola.

Har ni några lediga platser kvar på utbildningen?

Kontakta skolans rektor för att ta reda på om det finns lediga platser på den utbildning som du är intresserad av.