MALMÖ

Skicka en intresseanmälan till skolan

Är du intresserad av digitalt öppet hus eller har du några frågor om skolan? Skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information!

Malmö

Är du intresserad av ett särskilt program? (valfritt)

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost

Telefon (obligatoriskt)

tis 25

Öppet hus 25/1

25 januari kl 17:00 - 19:00
    feb 08

Öppet hus 8/2

8 februari kl 17:00 - 19:00

Hos oss kan du läsa

Innovation Program

Teknikprogrammet

Mer om Innovation Program

Är du intresserad av teknik, design eller förhållandet mellan människa och maskin? Är du kreativ och påhittig? Då är Innovation Program för dig. Oavsett vilket teknikämne som intresserar dig får du en bred grund att stå på. Teori blandas med verklighetsnära lärande och ofta arbetar du med projekt, precis som i arbetslivet.

Science Program

Naturvetenskapsprogrammet

Mer om Science Program

Är du den som kommer på nästa stora, miljövänliga innovation? Vill du forska om genteknik, kemi eller bioteknik och vara en del av nya medicinska genombrott? Då passar Science Program perfekt för dig. Här får du en bred naturvetenskaplig utbildning som ger dig en uppsjö av möjligheter inför framtiden.

IT Program

El- och energiprogrammet

Mer om IT Program

Är du en framtida IT-tekniker, webb- eller apputvecklare? Önskar du en mångsidig utbildning som ger många valmöjligheter i framtiden? Då ska du välja IT Program. Här får du en bred teknisk plattform som förbereder dig för en mängd datayrken, oavsett om du i framtiden vill jobba som exempelvis IT-tekniker eller som webb-, app- eller spelutvecklare.

Creative Media Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Mer om Creative Media Program

Är du kreativ och älskar att skapa content? Ser du en karriär inom media? På Creative Media Program fokuserar du på digitalt skapande, lär dig fånga betraktarens intresse och ta fram strategier för att nå ut med dina budskap. På detta unika program får du spetskompetens inom digitalt skapande och blir väl förberedd för vidare studier.

Till programmet

"Jag känner att teknik är en bra linje att gå för det öppnar upp för många möjligheter och arbeten!"

Herman Serén
    Innovation Program - TIS Göteborg

"Att börja på TIS var en nystart för mig. Den här skolan passar verkligen alla."

Hampus Blom
    Innovation Program - TIS Uddevalla

"Det bästa med skolan är gemenskapen, att man kan umgås med alla oavsett vilken klass de går i!"

Tim Lehtinen Darin
    Innovation Program - TIS Lund

Diplomerad innovatör

På Thoren Innovation School kommer du att kunna bli diplomerad innovatör efter att du uppnått specifika mål under din utbildning. Att vara diplomerad innovatör ger dig en kvalitetsstämpel inför arbetslivet.

Cisco Networking Academy

Thoren Innovation School ger dig möjlighet till Cisco-certifiering: professionella intyg inom IT- och nätverksbranschen. Tack vare dem blir du mer attraktiv på arbetsmarknaden.

Ung Företagsamhet

På Thoren Innovation School har du möjlighet att starta ditt eget UF-företag och testa på livet som entreprenör. Efter gymnasiet kan du välja att omvandla det till ett riktigt företag.

Kontakt och adressuppgifter

ADRESS: Malmborgsgatan 4, 211 38 Malmö
    VID FRÅGOR OM GYMNASIEVALET: 010-33 10 500, info@innovationsgymnasiet.se
    KOMMUNIKATÖR: Kevin Hörqvist, 070-496 96 01, kevin.horqvist@innovationsgymnasiet.se
    FRÅNVAROANMÄLAN: 010-3310508

KLICKA HÄR FÖR ÖVRIGA KONTAKTUPPGIFTER

Följ oss i sociala medier

Allt du behöver veta om Thoren Innovation School Malmö

Elev för en dag

Går du i nian och är intresserad av att gå gymnasiet på Thoren Innovation School? Du har möjlighet att vara Elev för en dag hos oss och testa på gymnasiet redan nu. Läs mer om hur du anmäler dig här.

Räcker mina betyg för att komma in?

Antagningspoängen varierar från år till år. Kontakta din lokala gymnasieantagning eller skolans rektor för att ta reda på vad antagningspoängen låg på föregående år.

Är kurserna på programmen svåra?

Det sker en skillnad i svårighetsgraden när man går från högstadiet till gymnasiet. Däremot arbetar skolan med individuellt anpassade studie- och utvecklingsplaner för att det ska bli enklare för eleverna att sätta upp mål efter sina personliga mål och förutsättningar.

Hur ansöker jag till er skola?

Du ansöker via din lokala gymnasieantagning. Du kan även kontakta skolan för vägledning och mer detaljerade frågor.

Blir jag behörig till högskolan efter utbildningen?

Skolans utbildningar är studieförberedande vilket innebär att du, med godkända betyg efter avklarade gymnasiestudier, har behörighet att söka in till majoriteten av de program som erbjuds på universitet eller högskola.

Våra läsårstider:

HT 2021-08-17 – 2021-12-23