Jonathan fick jobb genom sin APL

Jonathan läser tredje året IT programmet på Thoren Innovation School Göteborg. Han har precis avslutat sin APL- period och blivit erbjuden sommarjobb på företaget han varit på.

Vart har du gjort din APL?
Jag gjorde min APL på företaget Lin Education. Jag har trivts så himla bra då människorna där är jätte bra och arbetsmiljön är bättre än något annat jag har sett. Det roligaste har varit att lära mig att felsöka datorer ordentligt. APL tiden har gjort att företaget har fått chans att se hur jag jobbar och hur jag sköter mig. Min handledare tyckte att jag lärde mig snabbt, gav ett bra intryck och ville därför erbjuda mig sommar jobb. Det betyder mycket för mig eftersom att det kan leda till en riktig anställning eller som en fot in i arbetslivet.

Vad ska du göra för kul nu när du kan tjäna lite extra genom ditt jobb?
– Det mesta ska jag nog spara till att kanske resa eller köpa en bil.

Vad är dina tips till elever som inte fått sommarjobb än?
– Att göra ett bra intryck och visa intresse på arbetsplatsen är det viktigaste. Gör alltid ditt bästa!

Vi önskar dig ett stort lycka till Jonathan, bra jobbat!