Julia om IT: ”en väldigt rolig bransch”

En ny video berättar tredjeårseleven Julia på Thoren Innovation School om hennes upplevelser av IT Program och IT-branschen.
– Det är en väldigt rolig bransch, säger hon i videon.

Julia går sista året på el- och energiprogrammet, med inriktning mot IT-teknik. Hon tycker att tiden har flugit förbi och att utbildningen har varit väldigt bra.– Programmet har passat mig perfekt, säger hon i videon.

Vi har tidigare skrivit om att hon har fått extrajobb inom IT. Nu när hon fått erfarenhet av branschen inser hon ännu mer hur rolig den är.

– Just att man får lösa så många olika problem är väldigt spännande. Jag har utvecklat de förmågorna på skolan och det är extra roligt att få göra det i det riktiga arbetslivet.

Det bästa med Thoren Innovation School är enligt Julia att man får en bred kunskap inom sitt ämne, vilket skapar många möjligheter till framtiden.

Om Innovationsgymnasiet
På Innovationsgymnasiet blir du redo för framtidsjobben. Lärarna har full koll på framtidens trender och yrken och vässar elevernas kompetens för den ständigt förändrade arbetsmarknaden. Just nu är det omvalsperiod för gymnasievalen. Välj Innovationsgymnasiet här.