Läraren Nasrin vinner årets Mod pris

Glädjen är total! Vår underbara Nasrin har fått ett av de finaste priser man kan få inom ThorenGruppen, årets Mod-pris. Stort grattis från oss alla på skolan! Vi är så, så stolta över dig Nasrin.

Motiveringen till priset är följande:
Mod är den viktigaste pusselbiten när du ska vara annorlunda, spränga gränser och föra utvecklingen framåt. Hon som besitter störst mod i hela ThorenGruppen har visat det på ett sätt som gifter ihop våra grundvärderingar med företagets huvudpersoner – våra elever och deltagare.

Genom en vid syn på matematik, engagerande övningar och påhittiga vägar för att nå fram till sina elever har deras resultat förbättrats avsevärt. Hennes pedagogiska gärningar har också börjat smitta Hon som gjort allt detta heter Nasrin Hosseini och jobbar på TIS Uddevalla.