Magisk kickoff på Thoren Innovation School i Uddevalla

Tävlingar var i stort fokus på Kickoffen på Thoren Innovation School i Uddevalla. Kvällen inleddes dock med en fantastisk inspirationsföreläsning av eleverna Max och Gustav som startat sitt egna företag där de beskrev och visade bilder på hur de modellerat, designat och byggt sitt grymma spel som snart kommer släppas på marknaden. De besökande eleverna verkade otroligt inspirerade att själva i framtiden kunna få lära sig att göra liknande.

Heliumballonger, girlanger och annat glittrigt pynt fyllde skolan till bredden. Päronbubbel, popcorn och snittar var en riktig hit och eleverna tog fram sina vassaste vinnarskallar när det var dags för tävlingar i teambuildning men även mot varandra i en tuff Kahoot bland annat, en quiz som man kör med sin telefon, på tid. Fina priser i form av godis, powerbanks och biobiljetter delades ut och stämningen var på topp.

När kvällen var till ända så stannade många av eleverna kvar på skolan för att hänga kvar och känna känslan av sin nya fantastiska skola men även för att ställa frågor till personal och elever.

En toppenkväll helt enkelt och nu längtar vi såklart efter hösten så vi får träffa våra nya elever igen!