Många besökare på TIS Helsingborgs första Kick Off!

Thoren Innovation School i Helsingborg hade sin allra första kick off för de elever som valt någon av våra utbildningar i sitt gymnasieval! Hela 70 nyfikna elever kom till kick offen som hölls i TIS Helsingborgs framtida lokaler på Södra Storgatan 23. Där fick de uppleva en fartfylld kväll med talk show, 5-kamp och pizzabuffé.

Klockan 17.00 slogs portarna upp för Thoren Innovation School Helsingborgs allra första kick off för de som kommer att bli de första eleverna på den nya skolan som startar till höstterminen 2018. Elever från Thoren Innovation School Göteborg hade åkt ner för att hjälpa till under kvällen och mötte besökarna i entrén där de bjöd på popcorn. Sedan samlades alla i ett klassrum där det bjöds på ännu mer snacks och läskande bubbel. Kommunikatören Rebecca startade kvällen genom att hälsa alla varmt välkomna till TIS Helsingborgs första kick off. Under kvällen hade vi även finbesök då den blivande rektorn Petra Järrenberg var där och kunde för första gången presentera sig för sina blivande elever.

Först på schemat stod talkshow där de fyra TIS-eleverna från Göteborg fick berätta om hur de upplever sin tid på en TIS-skola och besökarna fick ställa dem frågor. Därefter delades de in i 10 lag då det var dags för 5-kamp! Där tävlade de i bland annat TIS-pong där de som träffade flest glas med en pingisboll fick flest poäng och i en konstruktionstävling där de lag som kunde bygga högst konstruktion av spagetti och marshmallows vann.

När 5-kampen var över samlades alla igen och det var dags för prisutdelning! Fina priser delades ut till de lag som kom på första-, andra- och tredjeplats. Därefter avslutades kvällen med en härlig pizzabuffé och mingel.

Vi i team TIS Helsingborg vill tacka alla som kom på vår allra första kick off för en riktigt rolig kväll! Hoppas att ni tyckte att det var en rolig kväll och att det framförallt var lite extra roligt att förhoppningsvis fått träffa era framtida klasskamrater. Vi ses till höst!

Glöm inte att se på bilderna från kvällen som ligger på våra sociala medier;

Instagram: tishelsingborg
Facebook: Thoren Innovation School Helsingborg