Bli först att ta del av nya Innovationsgymnasiet

Vi fortsätter att utvecklas eftersom vi också kommer på bättre och bättre idéer hela tiden. Nu har du en unik chans att bli den första som får ta del av våra spännande nyheter!

 

Lär dig i verkligheten

Minst 10 veckors APL på alla program. Vi har praktik för att du ska få använda dina teoretiska kunskaper i verkligheten. Det är unikt och ger dig viktig erfarenhet att ta med dig till arbetslivet.

Ung Företagsamhet

Driv ett eget företag! Ett bra sätt att genomföra dina innovationer är att starta coh driva företag. Hos oss får du tillsammans med dina kompisar starta upp ett eget UF-företag som kan fortsätta som ett riktigt företag efter gymnasiet.

Hälsa

För att skapa bra idéer behöver du må bra. Om du inte mår bra kommer du aldrig att känna idéinspirationen inom dig. På vår skola bryr vi oss om din hälsa och har hälsoaktiviteter för att hjälpa dig både fysiskt och psykiskt.

Samhällsprojekt

Gör skillnad under din gymnasietid. Vi vill hjälpa andra i samhällsprojekt. Det är en bra erfarenhet för dig och många gånger kan det vara din idé som startar nästa samhällsprojekt.

Diplomerad innovatör

På vår skola kommer du att kunna bli Diplomerad innovatör efter att du uppnått specifika mål under din utbildning. Några av de största innovationsföretagen i Sverige är med och sätter dessa mål. Det ger dig en sorts kvalitetsstämpel.

Innovationsdagen

En innovationstävling är rolig motivation som utvecklar dig och dina idéer. När alla elever i åk 2 och 3 på våra skolor tävlar får de inte bara lära känna människor som delar deras intressen, utan de får också förbättra sina innovationer eftersom de lär av varandra. Sen finns det såklart priser att vinna!

Hos oss kan du läsa:

Science Program

Är du personen som kommer på nästa stora innovation? Kanske vill du forska kring genteknik, kemi och mikrobiologi och vara en del av nya medicinska genombrott?

Mer om Science Program

På Science Program får du en bred naturvetenskaplig utbildning som ger dig många möjligheter inför framtiden. Undervisningen ges i en miljö där det finns avancerade laboratorium med modern utrustning och engagerade lärare.

Till programmet

Innovation Program

Har du ett tekniskt intresse och vill uppfinna ny teknologi eller vill du jobba som arkitekt? Kanske är du en framtida ingenjör eller vill du arbeta med utveckling av appar?

Mer om Innovation Program

Oavsett vilket teknikämne som intresserar dig så får du med Innovation Program en bred grund att stå på. Givetvis blandas teori med verklighetsnära lärande och ofta arbetar du i projektform, precis som i arbetslivet.

Till programmet

IT Program

Ser du dig själv som en framtida IT-tekniker, webb- eller apputvecklare? Vill du ha en IT-utbildning som ger dig många jobbmöjligheter inför framtiden?

Mer om IT Program

På IT Program specialiserar du dig mot antingen nätverksteknik – och får en stabil plattform för en mängd datayrken – eller webbutveckling, om du hellre vill utveckla datasystem, webbplatser och appar.

Till programmet