CREATIVE MEDIA PROGRAM
SAMHÄLLSVETENSKAPSPROGRAMMET

Är du kreativ och älskar att skapa content? Ser du en framtida karriär inom media? Vill du att det du producerar ska få stor spridning? På Creative Media Program får du fokusera på det digitala skapandet, lära dig hur du kan fånga betraktarens intresse samt ta fram strategier för att nå ut med dina budskap.

Creative Media Program är ett unikt program som ger dig spetskompetens inom digitalt skapande samtidigt som du blir väl förberedd för vidare studier. Programmet hjälper dig även skapa förändring genom att engagera omvärlden, så du kan göra världen till en bättre plats.

Uppdragsbaserad praktik

På Creative Media Program har du uppdragsbaserad praktik. I stället för att bara vara på en arbetsplats får du ett eget uppdrag utifrån dina förmågor och intressen. Uppdraget utför du sedan under en tidsperiod med rådgivning från företaget.

Efter Creative Media Program

Några yrken att läsa vidare till efter gymnasiet: art director, grafisk designer, copywriter, journalist, kommunikatör. Du kan också börja frilansa eller starta en karriär som exempelvis influencer direkt.

Egen dator

Vi arbetar med digitalt lärande och du som elev får en bärbar dator som ditt arbetsredskap under gymnasietiden. Det finns även stationära datorer på skolan för mer avancerade projekt.

Thoren Sports Academy

Drömmer du om en satsning inom din idrott? Kanske ett framtida OS-guld? Oavsett nivån på din idrottsliga ambition vill Thoren Innovation School hjälpa dig, samtidigt som du får en förstklassig utbildning.

Vi brinner för idéutveckling. Vi vill att du ska känna dig kreativt kompetent så att du kan förverkliga dina fantastiska idéer. På alla våra program är nytänkande och skapandekraft den röda tråden. Våra skolmiljöer är kreativa och inspirerande, för att det ska vara lätt för dig att känna kreativiteten och idéerna flöda.


Det här läser du:


Gemensamt
0
Poäng
Inriktningskurser
0
Poäng
Programfördjupning
0
Poäng
Individuella val
0
Poäng
Gymnasiearbete
0
Poäng