IT PROGRAM

EL- OCH ENERGIPROGRAMMET

Ser du dig själv som en framtida IT-tekniker, webb- eller apputvecklare? Vill du ha en IT-utbildning som ger dig många jobbmöjligheter inför framtiden? Kanske funderar du på att plugga vidare på yrkeshögskola eller universitet efter gymnasiet? Då ska du välja IT Program. På programmet får du en bred teknisk plattform som förbereder dig för en mängd datayrken, oavsett om du i framtiden vill jobba som exempelvis IT-tekniker eller med att utveckla datasystem, webbplatser och appar.

Minst 15 veckors praktik

På IT Program har du minst 15 veckors praktik (APL), vilket innebär att du är på en arbetsplats där du får lära dig mer om ditt framtida yrke i praktiken.

Egen dator

Vi arbetar med digitalt lärande och du som elev får en bärbar dator som ditt arbetsredskap under gymnasietiden. Det finns även stationära datorer på skolan för mer avancerade projekt

Efter IT Program

Några yrken att läsa vidare till efter gymnasiet: webbutvecklare, it-support, nätverkstekniker, datasäkerhetsansvarig, apputvecklare och mycket mera.

Thoren Sports Academy

Drömmer du om en satsning inom din idrott? Kanske ett framtida OS-guld? Oavsett nivån på din idrottsliga ambition vill Thoren Innovation School hjälpa dig, samtidigt som du får en förstklassig utbildning.

Vi brinner för idéutveckling. Vi vill att du ska känna dig kreativt kompetent så att du kan förverkliga dina fantastiska idéer. På alla våra program är nytänkande och skapandekraft den röda tråden. Våra skolmiljöer är kreativa och inspirerande för att du ska kunna känna kreativiteten och idéerna flöda.


Det här läser du:


Gemensamt
0
Poäng
Inriktningskurser
0
Poäng
Programfördjupning
0
Poäng
Individuellt val
0
Poäng
Gymnasiearbete
0
Poäng