SCIENCE PROGRAM

NATURVETENSKAPSPROGRAMMET

Science Program på Thoren Innovation School andas framtidsoptimism. En hållbar utveckling är en av de största utmaningarna som världen står inför, men vi tror att vi med gemensamma krafter kan göra världen till en bättre plats. Delar du vår världsbild? Är du den som kommer på nästa stora, miljövänliga innovation? Kanske vill du forska om genteknik, kemi eller bioteknik och vara en del av nya medicinska genombrott? Eller vill du kanske uppfinna nya livsmedel? Då kommer Science Program passa dig. Här får du en bred naturvetenskaplig utbildning som ger dig en uppsjö av möjligheter inför framtiden.

Uppdragsbaserad praktik

På Science Program har du uppdragsbaserad praktik. I stället för att bara vara på en arbetsplats får du ett eget uppdrag utifrån dina förmågor och intressen. Uppdraget utför du sedan under en tidsperiod med rådgivning från företaget.

Egen dator

Vi arbetar med digitalt lärande och du som elev får en bärbar dator som ditt arbetsredskap under gymnasietiden. Det finns även stationära datorer på skolan för mer avancerade projekt.

Efter Science Program

Några yrken att läsa vidare till efter gymnasiet: läkare, sjuksköterska, apotekare, farmakolog, forskare, biotekniker, miljösamordnare och mycket mera.

Thoren Sports Academy

Drömmer du om en satsning inom din idrott? Kanske ett framtida OS-guld? Oavsett nivån på din idrottsliga ambition vill Thoren Innovation School hjälpa dig, samtidigt som du får en förstklassig utbildning.

Vi brinner för idéutveckling. Vi vill att du ska känna dig kreativt kompetent så att du kan förverkliga dina fantastiska idéer. På alla våra program är nytänkande och skapandekraft den röda tråden. Våra skolmiljöer är kreativa och inspirerande för att du ska kunna känna kreativiteten och idéerna flöda.


Det här läser du:


Gemensamt
0
Poäng
Inriktningskurser
0
Poäng
Programfördjupning
0
Poäng
Individuellt val
0
Poäng
Gymnasiearbete
0
Poäng