Restaurangbesök säkerställde Thoren Innovation School Stockholms studentfirande

Studentfirandet såg ut att vara i fara på grund av Coronavirusets framfart, men tack vare skolans smarta lösning kunde avgångseleverna fira sin student. Ett restaurangbesök blev lösningen, där säkerhetsåtgärder kunde vara på plats samtidigt som eleverna fick återse varandra efter en lång tids distansundervisning.

Många minns sin student med värme och nu kan även avgångseleverna på Thoren Innovations School Stockholm göra det. Firandet för i år såg först ut att bli inställt, men flyttades sedan till en restaurang. Där kunde eleverna få se tillbaka på sin gymnasietid, fira studenten och se fram mot allt spännande som väntar.

Vi önskar alla elever på Thoren Innovation School ett stort grattis och lycka till i framtiden!