Sprakande kick Off på TIS Göteborg!

Det blev en sprakande och fartfylld kick off på Thoren Innovation School Göteborg. De besökande eleverna som deltog på kick offen fick vara med om en rolig och spännande 5-kamp, pizzabuffé och en magisk avslutning med uppträdande av entertainern Daniel Kane.

Vid 16.30 slogs portarna upp för TIS Göteborgs årliga kick off för de niondeklassare som valt något av programmen i det preliminära gymnasievalet. Eleverna möttes utanför entrén av glada TIS-elever som bjöd på rykande färska popcorn och därefter fick de njuta av ett glas bubbel innan kvällen satte igång och rektorn Madelene hälsade alla välkomna.

Först på schemat stod 5-kamp. Där delades alla elever upp i lag med TIS-elever som lagledare. 5-kampen bestod av lekar så som airboardtävling där de lag som tog sig runt en hinderbana på snabbaste tid fick flest poäng och TIS-quizet där eleverna fick sätta sina kunskaper om skolan, vetenskap och teknik på prov. De lyckliga vinnarna blev lag 5 som alla gick hem med varsin påse fylld med godsaker och vars en biobiljett.

Efter prisutdelningen var det dags för pizzabuffé och därefter satte sig alla spänt ner på sina stolar för att invänta den avslutande showen. Upp på scen klev Daniel Kane, en finalist i TV-programmet Talang och en av Sveriges mest anlitade magiker och entertainer. Det blev en halvtimme full av eldiga tricks, flygande duvor och häpnadsväckande magi som fick alla att tappa hakan. Det blev en perfekt avslutning på en härlig kväll tillsammans med framtida TIS-elever.

– Jag har gjort flera föreställningar på skolor tidigare. Den som var här var absolut en av de bättre. Det känns som det är en bra stämning här på Thoren Innovation School i Göteborg, berättar Daniel Kane.

Vi på Thoren Innovation School Göteborg vill tacka alla er som kom på vår kick off och hoppas att ni hade lika roligt som vi hade. Vi ses igen till höst!

Ps. Ni hittar fler bilder från kvällen på vår Facebooksida Thoren Innovation School Göteborg.