Vi fokuserar på att väcka din nyfikenhet och kreativitet så att du kan forma idéer som gör framtiden smartare. Vi vill att du ska bli nästa idéutvecklare.

Läs mer
 

Hos oss kan du läsa:

Innovation Program

Har du ett tekniskt intresse och vill uppfinna ny teknologi eller vill du jobba som arkitekt? Kanske är du en framtida ingenjör eller vill du arbeta med utveckling av appar?

Mer om Innovation Program

Oavsett vilket teknikämne som intresserar dig så får du med Innovation Program en bred grund att stå på. Givetvis blandas teori med verklighetsnära lärande och ofta arbetar du i projektform, precis som i arbetslivet.

Till programmet

Science Program

Är du personen som kommer på nästa stora innovation? Kanske vill du forska kring genteknik, kemi och mikrobiologi och vara en del av nya medicinska genombrott?

Mer om Science Program

På Science Program får du en bred naturvetenskaplig utbildning som ger dig många möjligheter inför framtiden. Undervisningen ges i en miljö där det finns avancerade laboratorium med modern utrustning och engagerade lärare.

Till programmet

IT Program

Ser du dig själv som en framtida IT-tekniker, webb- eller apputvecklare? Vill du ha en IT-utbildning som ger dig många jobbmöjligheter inför framtiden?

Mer om IT Program

På IT Program specialiserar du dig mot antingen nätverksteknik – och får en stabil plattform för en mängd datayrken – eller webbutveckling, om du hellre vill utveckla datasystem, webbplatser och appar.

Till programmet

Creative Program

Är du en kreativ person som vill uttrycka sig i digitala medier? Tycker du det är roligt med Facebook, Instagram, YouTube och andra sociala medier? Har du ambitionen att jobba med film, text, foto eller reklam i framtiden?

Mer om Creative Program

På Creative Program kan du verkligen forma din egen framtid utifrån dina intressen. Här får du öva på olika kreativa uttryck och välja att fördjupa dig i det du gillar mest. Du får också publicera det du gör på sociala medier och göra studiebesök för att se hur det går till i din bransch.

Till programmet
 
 

Vi finns på 6 orter:


Nu kan du välja E-sportsinriktning

– E-sport är mer populärt att titta på online än traditionell idrott.

Är du intresserad av e-sport? Drömmer du om en spelkarriär? I så fall kan det här vara ditt livs chans att bli ett proffs på den internationella scenen och samtidigt få en utbildning att luta dig tillbaka mot. Klicka här för att läsa mer.

 

Det nya Thoren Innovation School är här! Vi har massor av nya idéer – bli först att ta del av våra nya spännande koncept.

Läs mer

Läs ett fjärde år och ta gymnasieingenjörsexamen

– Goda möjligheter till jobb direkt!

Läs mer

Vad säger eleverna?

“Du får ett nära band till lärarna eftersom att det är en liten skola. Det gör också att vi får en bättre gemenskap. Jag till exempel umgås mycket med folk som går i trean. Man kommer nära varandra.”
ANNA WRENNFORS
Innovation Program

”Det bästa med att gå på TIS enligt mig är eleverna. Det är väldigt snälla och duktiga elever som motiverar mig varje dag – om någon gör något bättre än mig så vill jag alltid göra det bättre nästa gång.”
MICHAEL DOUGLAS
Science Program

”Det bästa med att gå på TIS är att det är en liten skola, man känner sig trygg och man kommer nära eleverna och lärarna. Här känner man sig som hemma.”
MARTA NOWICKA
Science Program

“Jag minns från mina andra skolor att lärarna höll sig i lärarrummet bara och du kunde knappt namnen på dem. Men här är det mer som en liten familj och det tycker jag är väldigt trevligt.”
SIMON ERIKSSON
Innovation Program

Kommande evenemang

tor 28

Elev för en dag – EE

28 oktober kl 08:30 - 12:00
nov 09

Öppet hus 9/11

9 november kl 18:00 - 20:00
nov 13

Öppet hus 13/11

13 november kl 11:00 - 13:00
nov 13

Öppet hus 13/11

13 november kl 11:00 - 13:00
nov 17

Öppet hus 17/11

17 november kl 17:00 - 19:00