Thoren Innovation School-elever blev Årets hantverkare

Thoren Innovation School första år med Ung Företagsamhet, ett tillfälle för våra elever att testa sina affärsidéer ute i verkligen. Vi kan verkligen se resultat när våra grymma elever får tävla i olika tävlingar. Clickanddrive UF från Helsingborg var de senaste att vinna och tog då hem titeln Årets Innovation och 2a i Årets Vara i de regionala mästerskapen.

Clickanddrive UF tillverkar en övningskörningsskylt som gör övningskörningen säkrare och smidigare i trafiken.

Nu i veckan spelar företaget in sin presentationsfilm till Svenska Mästerskapen i UF, som i år hålls digitalt. Under SM i UF tävlar vinnarna i de regionala mästerskapen om att bli bäst i Sverige.

Vi håller tummarna att de kommer långt i tävlingen! Följ dem gärna på Instagram på @clickanddrive_uf