Thoren Innovation School i Uddevalla expanderar

Thoren Innovation School i Uddevalla expanderar och skolan blir dubbelt så stor. Det är fräscha och toppmoderna lokaler som kommer möta gamla och nya elever efter sommaruppehållet.  Rummen är designade och formade för att erbjuda en högkvalitativ utbildning. Materialval, färger och former skall erbjuda en varm och välkomnande samlingsplats för både elever och personal samtidigt som det skall locka fram det kreativa. Allt för att fortsätta forma framtidens innovatörer!

Första delen av skolan öppnade upp för elever så sent som augusti 2019. Och snart är det alltså dags för del två att se dagens ljus. – Vår skola är populär och trycket ökar säger rektor Cecilia Sokol.

– Häftiga lounger och grupprum i inspirerande studiemiljö som ger möjligheter till kreativt nätverkande, grupparbete eller bara skönt häng

– En stor nyhet för våra befintliga elever är att skolan i samband med skolstart kommer erbjuda sina elever en härlig matsal där det kommer att serveras god näringsriktig mat. Mat som fyller på kroppen med rätt saker för att våra elever ska ha möjlighet att prestera på topp helt enkelt.

Att skolan växer och får fler elever innebär en större kontaktyta för dig om elev och att ge dig möjlighet till att knyta kontakter som kan vara viktiga för framtiden.
Det är många framgångshistorier som grundats redan under studietiden, det har vi sett hända ett flertal gånger.

Skolmiljön är utformad för att vara flexibel och för möta alla elevers behov när det kommer till studier och raster, Här kan du och studiekompisarna kan sitta enskilt eller tillsammans och lösa världsproblem, komma på ett patent eller lösa en ekvation. Eller varför inte bara koppla av och luta dig tillbaka och lyssna på en podd?

En härlig och kreativ miljö för våra elever att utvecklas och växa i tillsammans med andra likasinnade.

Välkommen!