Thoren Innovation School publicerar hela digitala gymnasiemässan

Missade du livesändningen? Inga problem. Nu finns hela programmet ute på YouTube. Spana in intervjuer, livemusik och massa annan matnyttig information om skolans koncept.

Programledarna Edin Jusovics och Noelle Jatta intervjuar elever och lärare. Tittarna får en inblick i hur de ser ut på skolorna, hur de olika programmen är utformade och vad det innebär att vara framtidens innovatör.
Man får även följa med på en Makerspace Workshop med elever från Innovationsgymnasiet i Helsingborg.

Dessutom bjuder idoldeltagarna Freddie Liljegren och Dao Di Ponziano på riktigt fina sångnummer.

– Det är grymt att de som missade livesändningen kan se den i efterhand, säger programledare Neolle Jatta.

Klicka här för att se klippet eller titta på det här nedan.

Om Innovationsgymnasiet
På Innovationsgymnasiet blir du redo för framtidsjobben. Lärarna har full koll på framtidens trender och yrken och vässar elevernas kompetens för den ständigt förändrade arbetsmarknaden. Just nu är det omvalsperiod för gymnasievalen.