Thoren Innovation School Stockholm flyttar till Kista

Nu står det klart att Thoren Innovation School Stockholm flyttar från Östermalm till Kista, en flytt som gör att skolan hamnar mitt bland flera innovativa företag och organisationer.

Skolans nya adress blir Borgarfjordsgatan 14 och flytten planeras till hösten 2020. Innan dess kommer lokalerna att renoveras för att passa Thoren Innovation Schools koncept och behov.

Flytten har planerats en tid eftersom skolan inte längre kan vara kvar i de nuvarande lokalerna. Skolans elever har därför varit förberedda på beskedet sedan tidigare.

De nya lokalerna ligger nära Kista centrum; en stadsdel som passar perfekt för Thoren Innovations Schools innovationskoncept eftersom många företag inom teknik och innovation redan finns i området. Skolans flytt kan därmed möjliggöra nya samarbeten och inspirera eleverna inför framtiden.

Renovering i de nya lokalerna kommer även möjliggöra för oss att kunna ständigt utvecklas precis som vi eftersträvar samt så kommer dessa nya lokaler innefatta en aula.

Till den nya adressen tar det 20 minuter med tunnelbanan från T-centralen i Stockholm.

Vi ser väldigt mycket fram emot att välkomna både våra nuvarande och framtida elever till våra nya lokaler där vi kommer ta vårt innovationslärande till nästa nivå!

Vid frågor kontakta:

Laura Balan, laura.balan@innovationsgymnasiet.se eller Filippa Karlenstål, 073-423 95 79, filippa.karlenstal@thorengruppen.se