Thoren Innovation School Uddevalla blir dubbelt så stor

Skolan byggs ut med 1000 kvadratmeter. Den nya ytan kommer rymma en ny matsal och ett nytt elevkafé.
– Det blir hjärtat i skolan, säger rektor Cecilia Sokol.

Thoren Innovation School Uddevallas lokaler på Packhusgatan 8 är anpassade för kreativitet och innovativ inlärning. Nu blir skolan dubbelt så stor med 1000 extra kvadratmeter.

I augusti blir renoveringarna färdiga och alla eleverna välkomnas till de nya ytorna. En ny matsal och ett elevkafé kommer stå i skolans centrum.

– I augusti slår vi upp portarna till vår ”nygamla skola”. Jag tror att det blir ytor med mycket härlig puls, säger Cecilia Sokol.

Om Innovationsgymnasiet
Innovationsgymnasiet ger utrymme för och utvecklar kreativitet. Skolan ger en grund för elevers innovationsanda så att de kan vara med och utveckla framtidens samhälle.

Just nu är det omvalsperiod för gymnasievalen. Välj Innovationsgymnasiet här.