TIS lyfter den innovativa skoldagen

Hur arbetar Thoren Innovation School för att maximera elevernas kreativitet? I en ny video får tittarna följa med på en minilektion och lära sig om innovationsprocesser.

Går det att utforma varje skoldag så att den främjar innovation? I en ny video presenterar Thoren Innovation School sitt nytänkande arbete med innovationsprocesser.

Bland annat berättar Kevin på Thoren Innovation School om innovationsprocessernas fem steg, och förklarar hur man aktivt kan arbeta för att skapa kreativitet.

– När eleverna bygger upp sin kreativitet river de ner hinder. Alla problem som uppstår blir mycket enklare att lösa, säger Kevin i videon.

Se videon här:

Om Innovationsgymnasiet
På Innovationsgymnasiet blir du redo för framtidsjobben. Lärarna har full koll på framtidens trender och yrken och vässar elevernas kompetens för den ständigt förändrade arbetsmarknaden. Just nu är det omvalsperiod för gymnasievalen.