Välkomna tillbaka elever – och välkomna till våra nya lokaler i Kista!

Äntligen! Nu börjar skolan på riktigt igen och för er i nya lokaler i Kista. Vi ställde fyra frågor till rektorn Joakim Persson om hur det känns att få tillbaka eleverna på skolan – och vilka coronaanpassningar som gjorts inför hösten.

1) Hur känns det att få tillbaka eleverna till skolan igen?
– Det känns så spännande. Vi har nya lokaler och ett nytt arbetssätt som vi längtar efter att sjösätta. Det kommer bli ett väldigt roligt år med många spännande innovationsprojekt att se fram emot.

2) Vad har ni gjort för covid -19-anpassningar på skolan när ni nu öppnar upp igen?
– Vi har nya fina lokaler som är mycket luftigare än de gamla. Det gör att det är mycket lättare att hålla avstånd både i klassrum, matsal och korridorer. Vi har handsprit, gott humör och ett spännande läsår framför oss.

3) Vad ska eleverna tänka på när de nu återvänder till skolan?
– Att ta sig an skolans utmaningar med nyfikenhet, mod och lekfullhet. Lägg till uthållighet, kraft så kommer det gå bra.

4) Finns det något annat som kan vara bra att känna till inför skolstarten?
– Var beredda på att vi startar Innovationsprojekt med en gång och glöm inte att åka till Kista istället för till Östermalm